Посребрен съд за хайвер Кавиар

Посребрен съд за хайвер Кавиар

107,00 лв.

Луксозен съд за хайвер Кавиар от три части, изработен от висококачествени материали за запазване на вкуса на хайвера и за неговото перфектно поднасяне, Edzard, Германия
Състои се от основен стъклен съд, посребрена метална чиния - поставка, посребрено метално капаче,  Оригинален подарък за специален повод и специален човек.

Материал: неръждаема стомана с посребряване , стъкло 

Размер: 14 х 7 см.

Цвят: сребърно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Един от най-вкусните деликатеси - хайверът се сервира в отделен стъклен съд върху посребрена чинийка с капаче, на върха на което се кипри елегантен дизайнерски елемент - детайлна фигурка на риба есетра. Есетрата е костна риба с древен произход, известна не само заради месото, но най-вече заради ценения високо черен хайвер. Ако искате да издигнете удоволствието от хайвера на следващо ниво, съдът за хайвер е началото. Всеки истински гастроном знае, че хайвер се поднася и консумира с лъжички от седеф или кост. Съдът за хайвер е наистина оригинален подарък за фудита, ценители и кулинари с пожелание за благополучие и просперитет, идеален подарък за семейство и нов дом. 

Един толкова изискан деликатес като хайвера, със специфичен и богат вкус, не се нуждае от комбиниране с други продукти. Но какво би му помогнало да разгърне напълно вкуса си? Най-добрата компания за това гурме изкушение е чаша пенливо шампанско, защото финият му вкус перфектно контрастира със соления вкус на хайвера. В корделла.бг имаме специално отношение към луксозните подаръци за гурме ценители. Комбинирайте този изискан съд с бутилка шампанско, с качествен хайвер, с някои от нашите стилни чаши за шампанско или със седефени.  Нека вашият празник бъде красив и вкусен. 

Не се мие в съдомиялна машина, мие се на ръка и се почиства с препарат за сребърно покритие

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на изображенията на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ЕД2402

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)