Посребрен съд за хайвер

Посребрен съд за хайвер

188,00 лв.

Луксозен посребрен съд за хайвер от три части: дълбок метален съд, в който се поставят кубчетата лед, метална поставка, върху която се слага  кристалната купичка за хайвера , Chinelli, Италия
Изискан подарък за ценител на деликатесите, за сребърна сватба, за годишнина, юбилей или друг специален повод.

Материал: стъкло и посребрен метал

Размер: Ø 21 см.

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Според европейската традиция за сервиране на хайвер, деликатесът се сервира в специален съд, достатъчно дълбок, за да побере кубчетата лед. Върху леда на специална стойка се поставя кристална купичка, в която хайверът е изолиран и стои охладен, без да има допир до метал, за да не се променят вкусовите му качества. Всеки истински гастроном знае, че затова се поднася и консумира с малки лъжички от седеф или кост. Съдът за хайвер е наистина оригинален подарък за ценители с пожелание за благополучие и просперитет. Италианската марка за производство на изящни посребрени и позлатени предмети за дома и офиса Chinelli е всепризнат символ на елегантност и качество.

Един толкова изискан деликатес като хайвера, със специфичен и богат вкус, не се нуждае от комбиниране с други продукти. Но какво би му помогнало да разгърне напълно вкуса си? Най-добрата компания за това гурме изкушение е чаша пенливо шампанско, защото финият му вкус перфектно контрастира със соления вкус на хайвера. В корделла.бг имаме специално отношение към луксозните подаръци за гурме ценители. Комбинирайте този изискан съд с бутилка шампанско, с качествен хайвер, с някои от нашите стилни чаши за шампанско или със седефена лъжичка за хайвер.  Нека вашият празник бъде красив и вкусен.

ЧИН2209

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)