Кутия-органайзер за аксесоари и бижута

Кутия-органайзер за аксесоари и бижута

90,00 лв.

Елегантна кутия-органайзер за аксесоари и бижута, тип чекмедже. Изискан и практичен дизайн на кутията ще отличи и подчертае уникалността на личната ви колекция от бижута и аксесоари.

Размер: 18 х 25 х 4.2 см.

Материал: синт. кожа и кадифе

Цвят: бяло

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Ако мястото за любимите ви аксесоари и бижута никога не е достатъчно, изберете голямата кутия-органайзер с форма на удобно чекмедже. Тя ще стои красиво и стилно като акцент в интериора където и да я поставите. Освен това ще побере доста сериозно количество аксесоари и бижутерия, които ще може да разпределите в практичните вътрешни отделения с мек текстил. Часовници, гривни, колиета, пръстени, висулки, обеци и брошки - всички те ще бъдат грижливо съхранени и лесно достъпни за ползване в голямото бижутерно шкафче на английската марка Stakers. Ако колекцията ви расте към първата кутия може да добавите само допълнителен етаж. Практичният дизайн на артикула е проектиран така, че позволява сами да изберете на колко етажа и как да изглежда перфектната кутия за вашите бижута и аксесоари. Всички модели на марката са прекрасна идея за подарък - качествен, стилен, практичен.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ЛСД75904

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)