Кожен органайзер джоб за диван или легло

Кожен органайзер джоб за диван или легло


77,00 лв.

Удобен, практичен и стилен органайзер, подходящ за дистанционни, зарядно, книга, списания и други предмети, които държите в близост до вас на дивана или леглото, Великобритания

Размер: 62 х 61 см

Материал: изк. кожа (веган), кадифе

Цвят: бежово

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Практичен органайзер с два по-големи и четири по-малки джобове за подреждане на различни дистанционни, зарядни, книги, списания и други вещи, които искате да се намират в близост до вас на легло или диван. Не е нужно даже да ставате от леглото - всичко важно ще бъде до вас. Удобството на органайзера е в това, че може да го премествате на различно място, там, където ви е необходим. Наистина умен и модерен начин да организирате вещите си. Няма да се налага да търсите очила, мобилен телефон, нощен крем, слушалки и другите дребни неща, които ще ви бъдат под ръка в стилния кожен джоб и така ще ги съхраните здрави за по-дълго. Този модел е не само елегантен и допринася за личния ви комфорт, но впечатлява и с качествената си изработка. Неутралният цвят на поставката я прави лесно съчетаема с различни интериори. Компактният й дизайн е подходящ както за малко легло в ограничено пространство, така и за голям диван в голямо помещение.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ЛСД75953

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)