Кристално преспапие Диамант

Кристално преспапие Диамант

20,00 лв.
Доставка: от 1 до 4 дни

Кристално преспапие с форма на фасетиран диамант, която демонстрира най-добре играта на светлината, цветовете и блясъка му.
Върху площадката на преспапието отгоре има възможност да бъде гравирано послание, пожелание, име, дата или друг текст, за да се превърне в оригинален персонализиран подарък за спомен.

Размер: 9,5 см. диаметър 

Материал: кристал

Цвят: прозрачен

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Подарък, който символизира твърдостта, неразрушимостта и устойчивостта на диаманта. Символиката на формата се допълва от символиката на материала, от който е изработено преспапието и от неговата голяма енергийна сила. Замръзнала светлина - това означава наименованието на кристала в превод от гръцки. Човеците от древни времена вярват в лечебните и предпазващите му сили, в свойството му да закриля и пречиства. Смята се, че кристалът дарява хората с постоянство, вярност, чистота, спокойствие при стресови ситуации, с просветление, хармония и вътрешен мир. Подарете го на стойностен човек, когото цените, на някой, когото смятате са рядък, самороден талант, за безценен приятел или партньор.

Подходящо за корпоративен подарък, за награда, за бизнес комплимент, за офис подарък. Потърсете нашия екип, ако искате да персонализираме избраното от вас преспапие с лазерно гравиране, така то ще стане уникален подарък за специален човек. Поръчайте и професионална опаковка с луксозна кутия и панделка.

СТК00314

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)