Кутия за спомени

Кутия за спомени

95,00 лв.

"Денят, който никога няма да забравиш" е специална кутия за спомени, която ще бъде един прозорец към миналото. Снимки, изрезки от статии, сантиментални предмети...съберете всичко на едно място и направете подарък-изненада за годишнина или юбилей. Оригинална идея за подарък.

Материал: висококачествен картон с печат

Размери: 46,5 х 35 х 10 см.

Цвят: бежово

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Подарък за незабравим ден. Сложете в тази кутия вестник от този ден, актуално списание и други лични вещи, които ще бъдат сувенир и ще създадат моментна снимка на света през този специален ден. С тази кутия ще създадете много личен подарък за случаи като раждане на дете, за рожден ден, годишнина, юбилей, сватба и други специални дати. Изберете я за подарък, а ние ще ви помогнем с още идеи.

Създадена през 1917 г., фирма LEUCHTTURM е издател на един от първите филателни албуми в света. Днес фирмата е водещ производител на нумизматични албуми, филателни класьори, системи и аксесоари за колекциониране от най-високо качество, осигуряващи оптимални условия за аранжиране, представяне и съхранение на ценни колекции.

ЛЕОХ331031

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)