Поставка за телефон и бижута

Поставка за телефон и бижута

67,00 лв.

Удобна и стилна поставка за зареждане на телефон с възглавничка за часовник и мини кутия с капак за аксесоари и бижута, Stackers, Великобритания

Размер: 17 x 5 x 12 см.

Материал: синт. кожа и памучен текстил

Цвят: черно и сиво

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Създадена за ваше удобство с елегантен дизайн, добро разпределение и полезна функционалност. Сложете поставката в спалнята, на шкафа в коридора или на бюрото си. Където и да я позиционирате, тя ще стои като красив акцент в интериора и ще се радвате на нейната практичност. Позволява зареждане на телефони и малки таблети, не важи за iPad Air.
Поставката е специалено изработена за да бъде като дом за телефон и часовник, както и за всички ежедневни малки вещи и принадлежности. Голямата поставка за телефон и бижута е изработена от луксозна мека веган кожа. Включва място за зареждане на телефон, поставка за Apple Watch и лесно достъпни отделения за бижута и аксесоари. В тази красива и стилна поставка всичко е наистина добре помислено и практично.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

ЛСД75421

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)