Кутия за офис аксесоари с послание

Кутия за офис аксесоари с послание

27,00 лв.

Практична и забавна кутия за офис аксесоари и пишещи средства с послание - Think Outside The Box. Креативен и шеговит подарък за колеги, приятели, ученици. RÄDER, Германия

Размер: 22 x 5 x 5,5 см.

Мателиал: бамбук

Цвят: натурално дърво

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните продукти, за да могат да бъдат добаввени в кошницата
  • Макс. 250 символа
Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Тази кутия от дърво е с лазерно изрязан мотивиращ надпис на английски и е перфектно решение за всеки, който търси уникален подарък или практичен начин да съхранява офис аксесоарите си. Кутията е творение на немската дизайнерска компания RÄDER и има капацитет да побере и съхранява моливи, химикалки, острилки и други малки предмети. Капакът на кутията е с послание, което казва "Мисли извън кутията", което  добавя творчески и вдъхновяващ привкус към този аксесоар. Кутията е перфектен подарък за колеги, приятели или близки, които търсят начин да създадат ред и добра организация в работното си пространство, докато същевременно изразяват своята креативност. Различни могат да са поводите да подарите този офис аксесоар, но ще бъде точно в десятката, ако ни позволите да го брандираме с фирмено лого, за да го поднесете като подарък за колегите от екипа, за клиенти и партньори.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати.

РА16449

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)