Мастилница Мурано М

Мастилница Мурано М


80,00 лв.

Мастилница с перодръжка от ръчно духано стъкло Мурано с място за поставяне на перодръжката, (Италия)

Материал: ръчно духано стъкло

Размер: 16 х 8,5 см.

Цвят: стъкло

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Малки произведения на изящното изкуство - всяка от мастилниците е с уникална форма от ръчно духано стъкло Мурано.

Във Венеция изкуството за производство на стъкло датира от самото основаване на града. Венецианците усвоили техниките за производство на стъкло от други цивилизации чрез обширните си търговски колонии в Източното Средиземноморие и Ислямските територии.

Остров Мурано е родното място на венецианското стъкло. Това е малък остров в венецианската лагуна, разположен на на около километър и половина северно от Венеция. Мурано е известен като център на стъкларството от векове. Думата "мурано" продължава да се възприема като синоним на най-фините и елегантни стъклени произведения. Продуктите от Мурано представляват най-известното стъкло по целия свят. За да бъде произведено “мурано" стъкло се изискват специфични познания на технологията изградена въз основа на 1000 години опит в производството. С течение на времето развитието на технологията за правене на стъкло е достигнала създаване на стъкло с отлично качество и с брилянтни цветове.

Всяка една от тези мастилници е истинско бижу за бюро и изящен подарък.

ТОМC/04/RARO

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)