Подаръчна кутия Онда

Подаръчна кутия Онда

12,00 лв.

Картонена кутия с релефна повърхност в стилен, свеж, универсален цвят. Изчистеният дизайн я прави подходяща за използване като опаковка за подаръци за различни поводи. Размерът ѝ е достатъчен за съхранение на три бутилки, като се предлага и с възможност за със сепаратор за бутилки в допълнение, ако желаете да я използвате за вино и напитки. С възможност за брандиране.

Размер: 34 х 28 х 9 см.

Материал: картон

Цвят: зелено

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Класическата форма и размер на кутията Онда я прави чудесен избор при опаковането на различен тип подаръци, без значение от повода, като в нея може да се поставят три бутилки вино. За да бъде завършен подаръкът е достатъчно да се декорира само с панделка. В същото време изчистеният цвят придава универсалност - така че може да я изберете както за мъж, така и за жена - перфектен избор при опаковане на подаръци за екип и корпоративни подаръци. Допълнително удобство е специалният картотен разделител, който улеснява подреждането на бутилки и елиминира възможностите за разместването им.

За по-големи количества, други цветови варианти или брандиране ни потърсете за информация по телефон или на електронна поща.

СК37066

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)