Кутия за опаковане на подаръци Голд

Кутия за опаковане на подаръци Голд

12,00 лв.

Подаръчна кутия в празничен цвят - в матово златно. Изчистеният дизайн я прави подходяща за използване като опаковка за подаръци за различни поводи. Размерът ѝ е достатъчен за съхранение на три бутилки, като се предлага и с възможност за със сепаратор за бутилки в допълнение, ако желаете да я използвате за вино и напитки. С възможност за брандиране и персонализиране.

Размер: 34 х 27 х 9,5 см.

Материал: картон

Цвят: златно

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Опаковането на подаръци може да бъде лесно, бързо и приятно с нашите лускозни картонени кутии. Кутия Голд прави впечатление с празничния си, елегантен цвят.  Размерите на подаръчната кутия са достатъчни за подреждането на три бутилки, като има възможност и за влагане на удобен разделител. С негова помощ ще може да поставите бутилките без да има опасност да се разместят. Кутията е подходяща за корпоративни подаръци за клиенти и партньори, за фирмени подаръци за служители с възможност за поставяне на лого и персонализиране.

За по-големи количества, други цветови варианти или брандиране ни потърсете за информация по телефон или на електронна поща.

РИБ34955

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)