Черна подаръчна кутаия Пелле

Черна подаръчна кутия Пелле

5,00 лв.

Картонена сгъваема кутия с релефна повърхност, имитираща кожа в стилен, черен цвят с включена панделка. Изчистеният дизайн я прави подходяща за използване като опаковка за подаръци за различни поводи. Размерът и формата ѝ са подходящи за опаковане на бижута, дребни подаръци, сувенири, шалове, вратовръзки, козметика, шоколадови лакомства и др.  С възможност за брандиране.

Размер: 17 х 7 х 23,5 см.

Материал: картон

Цвят: черно

Цвят
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Опаковането на подаръци може да бъде лесно, бързо и приятно с нашите лускозни картонени кутии. Кутия Пелле прави впечатление с ефектната си форма тип чанта, с елегантния, официален черен цвят, но и с релефа, който наподобява кожена повърхност. Размерите на кутията са достатъчни за удобното опаковане на мъжки и дамски подаръци, бижутерия, козметика, сувенири, мостри, аксесоари, шалове, вратовръзки, шоколадови продукти, лакомства, офис аксесоари, бизнес подаръци и др. Кутията е подходяща за корпоративни подаръци с възможност за поставяне на лого.
За по-големи количества, други цветови варианти или брандиране ни потърсете за информация по телефон или на електронна поща

РИБ33759

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)