• Нов
Кошница Сапори

Кошница Сапори

111,00 лв.

Подаръчна кошница, аранжирана в тюркоаз и кафяво с италиански вкусове - червено вино, шоколадови изкушения, соленки със зехтин, зрънца кафе в шоколад. Към кошницата е добавен и подарък-символ, малка декоративна костенурка с послание за дълголетие. Подходящ подарък за рожден ден, за имен ден или друг специален личен или корпоративен повод за всяко време от годината.

Цвят: кафяво, тюркоаз

Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Ратанова кошница, 35 х 21 х 33см.
Червено вино Серано Росо Конеро 2016, 0,75л., Италия
Соленки нодини със зехтин, 250гр., Италия
Боровинки в бял шоколад, 150гр.
Шоколадови пралини тъмен шоколад 100гр., Ла Суиса, Италия
Шоколадови кремини без глутен 150гр., Ла Суиса, Италия
Бисквити Долчети с шоколадов пълнеж, 100гр., Корсини, Италия
Шоколадови бонбони джандуйоти, 100 гр., Италия
Подарък-символ - декоративна костенурка 10 х 10см.

Ако предпочитате да поръчате по-голям размер от същия подарък, или искате да добавим още подаръци в този, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00025

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)