Кошница Трюфел

Кошница Трюфел

128,00 лв.

Кокетна гурме подаръчна кошница вдъхновена от изискания вкус на трюфела. С тази кошница ще изненадате всеки гурме ценител, всеки фуди приятел, кулинар и любител готвач, който ще може да се наслади на перфектното италианско ризото с трюфели, тоскански зехтин, белгийски шоколадови трюфели, трюфелова салца и деликатес от бели трюфели от Италия. В красивата кошница от дърво получателят ще намери още кулинарни изненади и стилен стъклен свещник за подарък.

Размер: 32 х 25 х 28 см.

Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Правоъгълна кошница от дърво с една дръжка, 32 x 25 x 28 см
Ризото с трюфели, 300 гр., Рафаели, Италия
Салца с трюфели, 80 гр., Рафаели, Италия
Салца с бял трюфел и захтин, 90 гр., Рафаели, Италия
Спрей зехтин с трюфел, 100 гр., Рафаели, Италия
Крокантини със сусам в подаръчка торбичка, Италия
Бисквити Долчети с какао, 100 гр., Корсини, Италия
Шоколадови трюфели с млечен шоколад, 125 гр., Белгия
Печени ядки, 150 гр.
Шоколадови пръчици с тъмен шоколад, Ла Суиса, Италия
Свещник от стъкло с чаена свещ, Джей Лайн, Белгия
Опаковка с целофан и панделка

Ако предпочитате да поръчате по-голяма от същата кошница или да добавите продукти към тази, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00165

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)