• Нов
Подарък Приятна изненада

Подарък Приятна изненада

79,00 лв.

Подарък Приятна изненада с италианско вино, актуалното Примитиво ди Мандурия, гурме деликатеси, шоколад и ароматна свещ в стъклено бурканче с мотивиращо послание "Life is made of the little moments."  С този гурме подарък може приятно да изненадате всеки, който заслужава вашето внимание или благодарност. Подаръкът ще отиде при получателя опакован екокутия с панделка.

Цвят: бежово и оранж

Цвят
Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание* :

Екокутия картон, 27 х 34 х 9см., Италия
Червено вино Примитиво ди Мандурия Сан Гаетано, 750мл., Италия
Паста талиатели с манатарки, Дала Коста, 250гр, Италия
Патешки дроб 180гр. Франция
Шоколадови пръчици с портокал, 107гр, Купидо, Белгия
Шоколадов крънч с млечен шоколад и бадеми, 150гр, Купидо, Белгия
Панделка

Ако предпочитате да поръчате по-голям размер от същия подарък, или искате да добавим още подаръци в кутията, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00074

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)