Кошница Честит рожден ден

Кошница Честит рожден ден

106,00 лв.

Подаръчна кошница за рожден ден с пенливо вино, сладки изкушения, хрупкави ядки, шоколад, декоративна свещ и малък подарък - специална запушалка за шампанско, с която да запазите празничния дух в бутилката. Поздравете с нея колеги, приятели или близки с важния повод.

Цвят: сребърно и бордо

Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Бяла ратанова кошница среден размер 35 x 25 x 10см.
Бяло шампанизирано вино Кава брут Бах, Екстрисимо, Испания
Фини шоколадови вафли с фъстъчен крем и какао, Полша
Шоколадови чашки с капучино, 125гр., Белгия
Стафиди в млечен шоколад, 150гр.
Печени ядки микс, 150гр.
Зрънца кафе в млечен шоколад, 150гр.
Безглутенов млечен шоколад Happy birthday, 36% какао, Германия
Запушалка за шампанско, Белгия
Декоративна свещ цилиндър, 12см.
Опаковка с целофан и панделка

Ако предпочитате да добавим още артикули към тази подаръчна кошница, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00120

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)