Подарък от сърце

Подарък от сърце

89,00 лв.

Подарък от сърце - оригинален гурме подарък за различни поводи. Вкусова експлозия от ароматен чай, английски хрупкави бисквити с червени боровинки, конфитюр от малини, шоколадови изкушения и домашен френски пастет. Към тях са добавени и подаръци за спомен - декоративна свещ и книга с прекрасни пожелания. Романтичната цветова комбинация и аранжировката ще се запомнят от всеки получател.

Цвят: лилаво и резеда

Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Съд за основа от картон лукс, размер:26 x 24 x 11 см.
Деликатесен домашен пастет от еленско месо и коняк, 190гр., КД, Англия
Английски овесени бисквити с червени боровинки, 150 гр., Англия
Конфитюр с малини и просеко, 340 гр., КД, Англия
Блок млечен шоколад с малини, 100 гр., КД, Англия
Висококачествен насипен чай, 100 гр., Германия
Шоколадови бонбони пистачио, Ла Суиса, Италия
Захарни пръчици - къпинова захар, Германия
Подаръчно луксозно издание " Желая ти щастие", Хелен Ексли
Декоративна свещ топка, 8 см.
Опаковка с целофан и панделка

Ако предпочитате да добавим още артикули към тази подаръчна кошница, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00147

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)