• Нов
Кошница за кафе и чай

Кошница с кафе и чай

60,00 лв.

Подарък за любителите на кафето и чая, в който са аранжирани италианско кафе, ябълков чай, сладкиш панетоне, швейцарски шоколадови бисквити с ядки, сладко от цели ягоди и шоколад.  Всичко необходимо за подслаждане на времето прекарано с приятел или любим човек в приятни приказки и интересни истории.
Подарете свежата и красиво аранжирана кошница на някой, който има нужда от повече свободно време и повече уютни срещи с приятели. Или на колега от офиса, с който споделяте удоволствието от кафето. А защо не и на приятелка, която обича ароматен чай с бисквити по всяко време от годината.

Цвят
Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Ратанов съд с текстил и две дръжки,размер: 28 х 18 х 9 см., АФИ, Италия 
Хрупкави маслен бисквити с плочка от швейцарски млечен шоколад с парчета нуга 3%, 100 гр., Кимбли, Швейцария
Маслени бисквити с млечен шоколад 100 гр., Кимбли, Швейцария
Мини панетоне с шоколад 100 гр., Италия
Ароматно мляно кафе Корсини, 100 гр., Италия
Ябълков чай 10 бр. филтърни торбички, Шри Ланка
Бонбони с вкус на кафе, Италия
Конфитюр с цели ягоди, 113 гр., КД, Великобритания

Ако искате да добавим декорация, допълнителни продукти или поздравителна картичка към подаръка, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00164

За момента няма прегледи на клиенти.

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)