• Нов
Кошница Релакс

Кошница Релакс

112,00 лв.

Подаръчна кошница Релакс с подаръци за комфорт, грижа и удоволствие, аранжирани в кутия от дърво с актуален десен на зелени листа. Освен много и качествен италиански шоколад, получателят ще се радва на ароматен чай,подаръчно издание за билките, уникална порцеланова чаша и свещник за приятна атмосфера. Свежо цветово съчетание в зелено и бяло. Кутията може да се използва за съхранение на вещи или като сандъче за цветя в саксии. Подарете я на човек, който в забързаното ежедневие има нужда от повече време за себе си и за почивка.

Цвят: зелено и бяло

Количество
В наличност

  • Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR. Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.
  • Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Дървена кутия с две дръжки от въже и декорация на листа,размер: 29 х 18 х 10 см.
Шоколадови бонбони Вергани пралине крем 250 гр. Италия
Свещник "Листа", стъкло, 10 cm с чаена свещ, Казабланка, Германия
Порцеланова чаша Клариса, вместимост 500 мл., Cha Cult, Германия 
Шоколадови пръчици с мента, 75 гр., Карлети, ЕС
Шоколад с лешници 45 гр., Ла Суисса, Италия
Насипен чай "Билкова поляна" 50 гр.
Шоколадови бонбони джандуйоти пистачио в органзена торбичка, Ла Суиса, Италия
Подаръчно издание "Енциклопедия на билколечението", твърди корици, изд. Книгомания
Опаковка с целофан и панделка

*Забележка: Ако искате да добавим допълнителен артикул или картичка към подаръка, моля свържете се с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00170

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)