Кошница Коледен чай

Кошница Коледен чай


115,00 лв.

Класическа коледна кошница с чаени подаръци, стилно аранжиран подарък с послание за здраве и пожелание за уютна Коледа, подходящ не само са любителите на чай. Красива и качествено изработена чаша на немската марка Cha Cult за топли напитки и стоманена цедка с елхичка са истински яките подаръци в тази кошница. В допълнение към тях са шотландските маслени бисквити в коледни форми, кутия френски топъл шоколад, италианските шоколадови бонбони, уникално вкусно сладко от череши и ароматен коледен чай, аранжирани в кокетна метална кошница. Текстилната висулка в шотландско каре ще бъде новата играчка за коледното дръвче тази година. А пръчките натурална канела ще добавят коледно ухание в дома. Добавете вашето послание на картичка, която можем да надпишем и споделете Коледа с важните за вас хора.

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Метален овален съд с две удобни дръжки, декориран със текстил и тартан, 27 х 8 х 18  см.
Червена керамична чаша Грейс за топли напитки с ефектна златна декорация, 13,5 х 11 х 11 см., 410 мл., Cha Cult, Германия
Филтър за чай с декорация коледна елха, 5 см., Cha Cult, Германия
Ароматен коледен черен чай мъфин Малина, 100 гр., Германия
Топъл шоколад в метална кутия, 80 гр., Монбана, Франция, 
Шотландски маслени бисквити с коледни форми, 250 гр., Уолкърс, Шотландия
Шоколадови бонбони Вергани, 200 гр., Италия 
Бисквитки с млечен шоколад и нуга, 100 гр., Швейцария
Канелени пръчки, 2 бр.
Текстилна висулка - играчка за елха с тартан каре
Коледна декорация
Опаковка с целофан и панделка

Ако предпочитате да добавим още артикули и декорация  към тази кошница, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00448

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)