Гурме кутия лукс с просеко и подарък

Гурме кутия лукс с просеко и подарък

102,00 лв.

Изкусителна комбинация от гурме пастет, италианско пенливо просеко, ръчно изпечени соленки със сирена, английски традиционен кейк и белгийски шоколадови пралини. Всичко това, стилно аранжирано в красива подаръчна кутия. Добавили сме и символичен материален подарък - керамична костенурка, която да занесе на получателя вашето пожелание за дълголетие, здраве и мъдрост. Според Фън Шуй костенурката трябва да присъства във всеки дом, като негов пазител. Символизира упоритото придвижване напред, привлича добър късмет в дома и допринася за постигането на бъдещи цели. Луксозната и вкусна кутия е подходяща както за личен, така и за корпоративен подарък и особено за подарък, който ще изпратите с куриер.

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Луксозна подаръчна кутия от картон с размери: 35 x 29 x 9 см.
Пенливо вино Просеко Брут Арджео, Руджери, 0,75 л., Тревизо, Италия
Деликатесен пастет от дивеч с коняк, 190 гр., КД, Великобритания
Шоколадови пралини асорти, 250 гр., Дук До, Белгия
Ръчно изпечени пръчици със сирена, 150 гр., КД, Великобритания
Кейк с филирани бадеми и плодове, 400 гр., КД, Великобритания
Шоколадови трюфел бадеми, 150 гр.
Символичен подарък керамична костенурка, 8 х 9 см.

По ваше желание може да заменим материалния подарък с друга фигурка на костенурка. 

Ако искате да добавим декорация към подаръка или поздравителна картичка, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

Може да поръчате по-голямо количество от този подарък като направите запитване на електронна поща. Попитайте и за възможностите за брандиране.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество

ПК00402

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)