Коледен подарък Елеганс

Коледен подарък Елеганс


107,00 лв.

Този подарък грабва погледа с изчистената си елегантност и цветовото съчетание на сиво, медно и златно. Освен, че е стилна, подаръчната кутия съдържа чудесна комбинация от подаръци за празнично настроение и коледна атмосфера у дома. Изящна стъклена топка - новата за елхата тази година и коледен аромат, за да бъде истински празник за всички сетива. Френското розе се комбинира успешно с деликатесния пастет. Неустоимо предизвикателство за вкуса са и чаените ърл грей бисквити с чаша ароматен коледен чай, шоколадовите трюфели, както и белия италиански шоколад. Перфектният баланс на сладко и солено, който ще зарадва и по-претенциозния получател. Ако всичко това не е достатъчно за вашия съвършен коледен подарък, ни се обадете, за да добавим още изненади в луксозната кутия с подаръци.

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Подаръчна кутия от картон с релефна повърхност, размер: 34 x 29 x 9 см.
Вино Жозеф Кастан Елеганс Розе Сира и Гренаш, 0,75 л, Франция
Маслени бисквити с чай ърл грей и лимон, 160 гр., Шотландия
Деликатесен пастет с пилешко, свинско и шардоне, 180 гр., КД, Великобритания
Висококачествен насипен плодов чай, 100 гр.,
Течен ароматизатор с коледен аромат, 100 мл., АФИ, Италия
Коледна топка - играчка за елха от стъкло, размер: 8 см. 
Коледна декорация

Ако предпочитате да добавите още артикули към тази кутия, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00447

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)