Подаръчна кошница с вино и символичен подарък

Подаръчна кошница с вино и символичен подарък

95,00 лв.

Ако искате да поднесете изненада, която да е хем вкусна, хем специална и да има подарък, който да носи положителна символика, за да остане за спомен - препоръчваме новата ни подаръчна кошница в празничните нюанси на златното и сребърното. Комбинирали сме качествено червено вино за наздравица и няколко вида шоколодави изкушения, с които да подсладим деня на получателя. Разбира се, има и вкусни италиански соленки фокачети, които да балансират сладкото и да са приятна компания за виното. Стилната аранжировка е завършена с керамична сова. Совите са известни с това, че са единствените птици, които виждат триизмерно. На совата често е приписвана ролята на пазителка на подземните богатства, съкровища и билки. Тя е архитипен символ на мъдростта и познанието, и знае тайни недостъпни за другите. Смята се, че совата помага на притежателя си да надниква в бъдещето и да вижда онова, което е скрито за очите на другите. Според Фън Шуй, совата създава около себе си защитно поле, което привлича благополучието и помага на човек да се развива в правилната за него посока. Древните индианци са вплитали в косите си пера от сова, за да ги пазят от неприятели и зли духове. Несъмнено това е статуетка-талисман за успех, която ще носи развитие, проницателност и просветление на всеки, който я притежава. Кошницата е подходящ корпоративен подарък, за колеги, служители, партньори, универсалността му го прави чудесен избор за всеки специален повод и за жени, и за мъже.

Размер: 30 х 20 х 33 см

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Кошница от ратан с текстил и две метални дръжки, 30 х 20 х 18 см., Белгия
Червено вино Мерло и Сира, Катаржина, 0,75 л., България
Луксозна шоколадова бонбониера паралини, 250 гр., Вергани, Италия
Шоколадови бонбони Кафарел, 165 гр., Италия
Шоколадов турон с бадеми, 100 гр., Испания
Шоколадови пури, 65 гр., Италия
Традиционни фокачети с домати и риган, 200 гр., Италия
Подарък със символика - керамична фигура сова Берта, размер: 14 х 11 х 9 см., Германия
Опаковка с целофан и панделка

Ако предпочитате да поръчате по-голям размер от същата кошница или да добавите артикули към тази, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00462

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)