Подаръчна кошница с вино и подаръци

Подаръчна кошница с вино и подаръци

115,00 лв.

Нестандартна подаръчна кошница, която не само ще ви впечатли, заради подбраните италиански вкусове, но и ще ви зарадва с полезните си подаръци. Получателите й ще се насладят на изкусителна тосканска разядка, традиционни хрупкави соленки и чудесното италианско бяло вино. Сладостите също не са пропуснати - италианският половин килограмов шоколад-гигант няма да остави никого безразличен. Подаръчната ни кошница е ценна и заради качествените и практични подаръци в нея. Стилно аранжирана в изчистен и практичен съд от корк, който е и охладител за вино - така може да се насладите на изстудено бяло вино. Като допълнение е и удобния комплект подложки за чаши. Изработени от корк, те са подходящи за поставяне както на студени, така и на горещи чаши. Шестте броя са събрани в поставка, завързани с празнична панделка. Интересна аражировка, чудесен избор както за корпоративен подарък на клиенти, партньори, служители, така и за личен специален повод на близък - рожден ден, имен ден, юбилей. Не забравяйте да напишете своето пожелание на дървената плочка-етикет.

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Кръгъл съд от корк, охладител за бутилка, размер: 24 х 10 см., Белгия
Бяло вино Салиер де ла тур Инзолия, 0,75 л., Италия
Традиционна разядка с гъби, 180 гр., Италия
Хрупкави таралини с лимон и пипер, 250 гр., Италия
Блок млечен шоколад, 500 гр., Италия
Шоколадови бонбони джандуйоти, 150 гр., Ла Суиса, Италия
Шоколадови пръчици с мента, Карлети, 75 гр., ЕС
Коркови подложки за чаша - 6 бр., размер: 10 см.
Празничен дървен етикет, размер: 8,5 х 8,5 см.
Опаковка с целофан и панделка

Ако предпочитате да добавите още подходящи продукти към тази кошница или да заменим виното с по-висок клас, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00486

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)