Подарък в дървена кутия

Подарък в дървена кутия

133,00 лв.

Подаръчна кутия от дърво с италианско и българско червени вина, шоколад, солени и сладки изкушения. Идеалното решение за подарък - личен или корпоративен, за всеки повод, за който сте се сетили дори и в последния момент. Аранжиран е в хубава дървена кутия, полезен артикул, който получателят ще използва и след разопаковането на подаръка. Може да сте напълно спокойни за балансирания и качествен избор на храните и напитките за подаръка. Разнообразието от вкусове и умелото им съчетание с вината е запазена марка на корделла.бг. За когото и да изберете тази дървена кутия бъдете сигурни, че получателят ще бъде очарован. Освен за вкуса сме помислили и за символиката. Защото какво е подарък без нещо, което да остане за спомен?! Нестандартната и стилна фигурка на птица ще допълни изненадата. Птиците са приемани за символ на вечния живот. Тя олицетворява свободата, щастието, а също и бъдещето. Причините за това се крият в способността й да се издига високо в небето, в близостта й с небесната шир, в неудържимия порив, в бързината и стремителния напредък. Тя символизира и желанието на хората да летят. За много народи птицата е религиозен знак за поличба и послание от небето, а ако сянката й падне върху някого, това означава късмет. Положителната й символика допълва посланието на подаръка и го прави завършен. 

Цвят: червено

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Луксозна дървена кутия за съхранение на две бутилки вино, 35 х 19 х 10 см., 
Червено вино Салиер де ла Тур Сира, 0,75 л., Италия
Червено вино Марян Мавруд и Мерло, 0,375 л., България
Трюфели с млечен шоколад, карамел и вафлена обвивка, ръчно приготвени, 205 гр., България
Шоколадов турон с цели лешници, 100 гр., Испания
Деликатесен домашен пастет от свинско месо с чоризо и лук, 150 гр., КД, Великобритания
Соленки Фокачети с домати и риган, 150 гр., Италия
Печени ядки, 150 гр.
Хрупкави бисквитки в индивидуална опаковка, Германия
Подарък-символ - птица 13,5 х 12 см., Казабланка, Германия
Опаковка с целофан и панделка

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ артикул с друг, равностоен като цена и качество.

Ако предпочитате да добавите картичка и още артикули към тази кутия или да замените виното с по-висок клас, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

ПК00455

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)