Подарък Релаксинг

Подарък Релаксинг

142,00 лв.

Време е да помислиш за себе си! Отдай се на заслужена почивка и се наслади на твоето лично пространство. Подаръчната ни кутия е създадена с мисъл и грижа за онези моменти на релакс и удоволствие, в които да се отпуснеш и да се заредиш с нови сили. Изборът на подходящ аромат е в основата на пълноценната отмора. За идеалната аромотерапия сме избрали луксозни свещ и парфюм за стая с лекия и свеж аромат на бергамотовото дърво. Какво е почивка без изкушаващия вкус на шоколада, комбиниран с ядки и плодове, а защо не и кафе?! Разбира се, не сме пропуснали красивите акценти, с които да внесете уют в дома, но същевременно и да се възползвате от тяхната практичност. Внимателно подбраните подаръци в цвят на ментов сладолед създават съвършения подарък, който е специално аранжиран в елегантна, луксозна италианска кутия. И като говорим за перфектен подарък, това означава, че подаръчната ни кутия е чудесен избор както за личен, така и за корпоративен подарък. Удобният прозрачен капак я прави лесна за пренасяне и транспортиране с куриер.

Размер: 29 х 29 х 10 см.

Цвят: сиво, ментовозелено

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание*:

Луксозна подаръчна кутия от картон с релефна повърхност, размер: 29 x 29 x 10 см., Италия
Луксозна ароматна свещ в стъклен свещник Excellent, размер: 12 х 9 см., Белгия
Парфюм за дома Excellent, 50 мл., Белгия
Порцеланова чиния Морска звезда, размер: 19,4 х 18 см., Белгия
Ядки с марокански чай и мента, 60 гр., Испания
Плодове в шоколад, 150 гр.
Зрънца кафе в шоколад, 150 гр.

Ако предпочитате да добавите още артикули към тази кутия, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00450

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)