Гурме кутия с просеко и подаръци

Гурме кутия с просеко и подаръци


120,00 лв.

Впечатляващ подарък за всяка жена! Изключително стилна и нестандартна подаръчна кутия, в която сме съчетали висококачествени вкусове и красиви допълнения за спомен и всичко това в повече от зашеметяващи цветови нюанси. Но за кого е подходяща гурме кутията? Приятелка, любима, сестра, майка, колежка и всяка жена, която искате да се почувства специална! Приятният и освежаващ вкус на просекото е чудесен комплимент към слънчевия следобед и топлата вечер. Избрали сме и други интересни вкусове, с които да поглезим сетивата. Шоколад, но не обикновен! Нашият шоколад е за пиене, впечатлява с пикантни нотки и идва директно от слънчева Испания. Сладките изкушения със забележителен и отличителен вкус не спират до тук - актуалният руби (розов) шоколад, сладко от розов грейпфрут, чаени ядки с горски плодове и плодове в шоколад. Но това, което всеки ще забележи е изящната стъклена чинийка, която може да се използва за сервиране на ядки и сладки, за поставяне на бижута, като част от декорацията или като интериорен акцент. Не по-малко нежно е цветето-свещник, което се отличава с нежен цвят и дизайн. Кутията от бордо е с атрактивна релефна повърхност и панделка, която завършва празничния дух. Поръчайте я и ни подсетете да добавим картичка с вашето послание.

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание*:

Подаръчна кутия от картон с релефна повърхност, размер: 34 x 28 x 9 см., Италия
Просеко Арджео Руджери, 0,75 л., Италия
Гурме блокчета от руби шоколад, 108 гр., Белгия
Луксозен шоколад за пиене с пикантен пипер, 200 гр., Испания
Ядки в шоколад и червен чай с горски плодове, 60 гр., Испания
Сладко от розов грейпфрут, 350 гр., КД, Великобритания
Плодове в шоколад, 150 гр. 
Цветна стъклена чиния с красива декорация, размер: 21 х 10 см, Германия
Свещник с формата на цвете за чаена свещ, размер: 10,5 х 10,5 х 5 см. 
Чай Вербена във филтърни пакетчета Ронефелд, 2 бр.

Ако предпочитате да добавите още артикули към тази кутия или да заменим виното с по-висок клас, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00461

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)