Подаръчна кутия Моменти

Подаръчна кутия Моменти

59,00 лв.

Универсален подарък за онези моменти, които са специални за вас. Подаръчна кутия с всичко необходимо за важен повод - свежо италианско бяло вино, любими шоколадови изкушения, ядки и соленки. Без притеснения, дори и да сте се сетили в последния момент, подаръкът ще бъде готов за вас, само помислете за посланието и го поръчайте. Компактен и удобен за изпращане по куриер, с красива подаръчна кутия, подаръкът е подходящ за корпоративен жест към клиенти и партньори, за фирмен дар за служители и дистрибутори, а също и като личен подарък. Красиво опакован с панделка и с внимание към детайла. Изпратете го като комплимент и покажете внимание към всеки специален човек, без това да се отрази сериозно на бюджета ви. 

Размер: 34 х 20 х 9,5 см.

Цвят: синьо и златно

 

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Подаръчна кутия от картон с размер: 34 x 18 x 9,5 см., Италия
Бяло вино Ская Гарганега и Шардоне, 0,75 л, Италия
Класически соленки нудини със зехтин, 250 гр., Италия
Шоколадови бонбони Фереро Роше, 100 гр., Италия
Шоколадов турон с бадеми, 100 гр., Испания
Италиански шоколадови бонбони с крокан, Ла Суиса, Италия

Ако предпочитате да добавите картичка и още артикули към тази кутия или да заменим виното с по-висок клас, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща. Може да поръчате по-големи количества от този подарък като направите запитване.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00456

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)