Подарък Фика - винаги добра идея

Подарък Фика - винаги добра идея

88,00 лв.
Доставка: от 1 до 3 дни

Какво е фика ("Fika")? В конкретния случай това е нашата чудесна и стилна подаръчна кутия, която всеки любител на кафето би оценил. Но всъщност фика е шведската традиция за пиене на кафе, очарователният начин, по който цяла една нация се наслаждава на кафето със сладки в приятна компания. Тя е и ритуал на презареждане, ободряване, изграждане на позитивна околна среда, забавяне на темпото. Подаръкът, вдъхновен от този уютен скандинавски обичай, съдържа шведски шоколадови трюфели, зрънца кафе в млечен шоколад, бурканче кадифен шоколадов тахан, сладки и ароматно кафе. Пръчката канела е за разкош. Важен елемент от подаръка е чашата Ярл. Сдържаният и семпъл дизайн в скандинавски стил и оригиналната форма на чашата я правят различна и специална. Чаша за викинги, чийто дизайн е инспириран от историите за викингските вождове. Името на чашата Ярл произлиза от името, с което са наричали благородниците, скандинавската аристокрация, най-знатната от социалните им класи, висшия ешелон във викингското общество. Изберете подходящо послание и изпратете подаръка на някой, който заслужава специално отношение - приятели, колеги, служители, партньори... 

Размер: 29 х 29 х 10 см.

Цвят: черно и кафяво

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание:

Луксозна подаръчна кутия от картон с релефна повърхност, размер: 29 x 29 x 10 см., Италия
Шоколадови трюфели с портокал. 200 гр., Швеция
Ароматно гурме кафе, 250 гр., Германия
Сладки долчети с шоколадов пълнеж, 100 гр., Корсини, Италия
Какаов крем с млечен шоколад, Кафарел, 200 гр., Италия
Зрънца кафе в шоколад, 50 гр.
Бисквитки в индивидуална опаковка, Италия
Канелена пръчка
Чаша мъг Ярл, вместимост: 0,5 л., ДБ, Германия

Ако предпочитате да добавите още артикули към тази кутия, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00459

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)