Подарък Празнични пожелания

Подарък Празнични пожелания

110,00 лв.

За рожден ден или за семеен празник, за корпоративен подарък, за служителите или за колеги - новата ни подаръчна кутия е подходяща за всеки специален момент и за всеки специален човек, дори и без повод... Цветна и свежа, кутията от натурално дърво с изчистен дизайн е аранжирана с артикули, които предлагат перфектен баланс на вкусовете и така подаръкът подхожда както за мъже, така и за жени. С какво обичате да пиете червено вино? Със сладки изкушения? А със солени деликатеси? Всъщност, няма нужда да избирате. Подаръкът Празнични пожелания обединява всичко това. А харесвате ли класически комбинации, представени с първокласни продукти? Е, тук ще ги намерите. Деликатесен патешки дроб, телешки суджук без изкуствени подобрители, сирене Камембер, италиански фокачети - ще задоволят почитателите на предизвикателствата. А любителите на шоколадово-захарните моменти, ще оценят не само шоколадовите бонбони Фереро Роше, но и ръчно направения испански шоколад - с цвят, аромат и вкус на портокал. Подгответе вашите празнични пожелания и ги добавете към този свеж и стилен подарък.

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание:

Дървена кутия с кожени дръжки, 25 х 19 х 10 см.
Червено вино Жозеф Кастан Елеганс Сира, 0,75 л., Франция
Деликатесен патешки дроб с подправки, 125 гр., България
Сирене Камембер от алпийско мляко, 125 гр., Швейцария
Деликатесен телешки суджук, натурален продукт от свободно отглеждани пасищни животни, 160 гр., България
Соленки фокачети с домати и риган, 200 гр., КД, Великобритания
Ръчно приготвен шоколад с портокалови корички, 200 гр., Испания
Шоколадови бонбони с млечен шоколад и лешници Фереро Роше, 100 гр., Италия
Печени ядки, 150 гр.
Италиански шоколадови бонбони кремини
Опаковка с целофан и панделка

Ако предпочитате да добавите още артикули или по-висок клас вино, към тази кутия, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.
*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

ПК00457

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)