Подарък с две вина

Подарък с две вина

155,00 лв.

Едно от новите ни предложения е интересна идея за подарък, предназначен за ценителите на качествените вина и на изисканите вкусове. Елегантно са аранжирани и съчетани две ароматни, богати на вкус и многократно награждавани с медали вина от Нова Зеландия - Бабич Марлборо. Бялото вино Совиньон блан Черен етикет се радва на отлични отзиви и ВИП почитатели, впечатлявайки с екзотични, тропически аромати. Освен това е купаж, разработен специално, за да се комбинира успешно с храна и е перфектна компания за стриди и други морски дарове, пилешко или телешко месо. От друга страна, червеното Пино Ноар Марлборо е сред най-ценните в колекцията на Бабич. Получило златен медал за Пино Ноар, то притежава деликатни аромати и свежи плодови нотки. Получателят на този подарък ще се наслади и на шоколадови изкушения с фин вкус, а луксозната свещ с аромат на цитруси е идеално допълнение за релаксираща или романтична атмосфера. Бутиковите подаръчни кошници от корделла.бг се отличават с нестандартни артикули, качество и стилна аранжировка - най-важните за един сполучлив асемблиран подарък.

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Правоъгълен съд с текстил, размер: 31 х 22 х 8 см., Белгия
Бяло вино Бабич Марлборо Совиньон блан Черен етикет, 0,750 л., Нова Зеландия
Червено вино Бабич Марлборо Пино Ноар, 0,750 л., Нова Зеландия
Ядки с бял чай, кокос и шоколад, 60 гр., Испания
Шоколадови бонбони джандуйоти, Ла Суисса, Италия
Шоколадови бонбони с 60% какао и какаов крем, Линдт, Италия
Луксозна ароматна свещ, размер: 8 х 7 см., Едзард, Германия 
Опаковка с целофан и панделка

Ако предпочитате да добавим още подходящи продукти към тази кошница може да се свържете с нас по телефон или по електронната поща.

* При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен по цена и качество.

ПК00483

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)