Подаръчна кошница Празнично настроение

Подаръчна кошница Празнично настроение

129,00 лв.

Подарък, който напомня на истински празнични фойерверки и ще донесе страхотно настроение на получателя си! Подаръчната ни кошница Празнично настроение притежава онзи несравним блясък и цвят, които могат да превърнат всеки ден специално събитие. Неслучайно сме избрали червеното и златното за основни цветове! Подаръкът е с богат избор от луксозни  шоколадови изкушения, хрупкави ядки, сладки с аромат на коледни подправки и чудесен чай, а за наздравиците сме избрали мекия вкус на българско червено вино. За да бъде кошницата още по-тържествена, в нея има и бляскаво украшение, което да заблести на коледната елха или да бъде акцент в декорацията на дома. Кошница с подаръци, подходяща както за изненада на приятели и близки, така и за фирмен подарък, с който да създадете радост и положителни емоции за колеги, служители, клиенти, партньори и др. Само добавете картичка с пожелания за щастливи празници.

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание:

Дървен съд с дръжки, размер: 33,5 x 23 x 5,5 см., Белгия
Червено вино Катаржина Каберне Совиньон и Каберне Фран, 0,75 л., България
Шоколадови бонбони Линдт Лъкшъри Селекшън, 230 гр., Швейцария
Шоколадови бонбони Кремино, 165 гр., Кафарел, Италия
Гурме ядки в шоколад с червен чай и горски плодове, 60 гр., Испания
Коледни сладки асорти, 100 гр., ЕС
Коледен чай в метална коледна топка, 50 гр.
Печени ядки, 150 гр.
Коледна декорация - висулка за елха, звезда, размер: 10 х 10 см., J-line, Белгия


*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.Ако предпочитате да добавите още артикули към тази кутия или да заменим виното с по-висок клас, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

ПК00511

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)