Коледен подарък Весели празници

Коледен подарък Весели празници

145,00 лв.

Универсален подарък за Коледа с необходимите неща за светъл, вкусен и уютен празник. Тази подаръчна кутия е събрала изкушаващи предложения за весели и споделени празници. Кутията е практична опаковка и е подходяща за изпращане с куриер. Изпратете вашите коледни пожелания за здраве и весели празници заедно с неустоимите вкусове на вкусниите гурме подаръци - деликатесен пастет, италиански дивеччов колбас, сирене Ред Лестър и хрупкави соленки, ръчно направени шоколадови трюфели - и от България, и от Белгия, ядки, качествено червено вино за наздравица. Коледната празнична атмосфера се нуждае от повече светлина и аромат, затова сме добавили красив стъклен свещник в меден цвят с коледна декорация, а жълъдът е не само ефектно украшение за елхата, но и чудесен символичен подарък. Жълъдът е плод на дъба, считан за свещенно дърво в много култури. Древните българи са вярвали, че е единственото дърво, което може да замени храма. Жълъдът символизира дълголетие и безсмъртие. В стара Британия носели жълъди в джоба, вярвайки, че ще им донесат вечна младост. В скандинавския фолклор те са талисман, който носи късмет, а поставен на прозореца, защитава дома от мълнии. Всеки би се радвал да получи стилната кутия като коледен подарък и да сподели изненадите, които тя крие с близките си. Защото Коледа е празник, радостта от който споделяме с най-любимите хора. Не забравяйте да напишете своето лично коледно пожелние на красивата празнична картичка!

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Съдържание*:

Подаръчна кутия лукс картон, размер: 34 х 37 х 9 см.
Червено вино Марян Мавруд и Мерло, 0,750 л., България
Шоколадови паралини асорти, 125 гр., Белгия
Деликатесен тоскански колбас от дивеч, 500 гр., Италия
Сирене Ред Лестър, 200 гр., Великобритания
Соленки Таралини с лимон и пипер, 250 гр., Италия
Ръчно направени трюфели с шам-фъстък, 100 гр., България
Гурме пастет от свинско месо, 90 гр., КД, Великобритания
Коледен чай в метална топка, 50 гр., Германия
Печени ядки, 150 гр.
Коледен свещник от стъкло в меден цвят, с декорация елен и чаена свещ, размер: 8 х 7 см, Германия
Висулка за елха - жълъд от стъкло, размер: 8 х 5,5 см., Холандия
Поздравителна коледна картичка, Германия
Коледна декорация

Ако предпочитате да добавим още подходящи продукти към тази кутия може да се свържете с нас по телефон или по електронната поща.

* При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен по цена и качество.

ПК00512

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)