Гурме подарък Плезир

Гурме подарък Плезир

162,00 лв.

Едно истинско вкусно изживяване, което може да поднесете за всеки повод. Подаръкът съдържа продукти с високо качество и балансирани вкусове, така че да се хареса на всеки. Качествено червено вино, салца от трюфели и ръчно изпечени кантучиони радват небцето на почитателите на италианските вкусове. Деликатесният френски патешки дроб, гурме ядките в шоколад с бял чай, ароматното гурме кафе и био пастетът от орехови ядки, мед и какао са онези разнообразни и изкусителни вкусове, които да донесат удоволствие на всеки, който получи подаръчния комплект Плезир. Изберете вариант XL и подаръкът ще бъде допълнен от порцеланова, бяла мини купичка Ранкен и лъжичка с нестандартна форма и флорална декорация от луксозния немски бранд RÄDER. Комплектът е подходящ за трюфеловата салца, за разядки, сосчета, маслини, ядки и други. Елегантната текстилна торбичка с удобни дръжки превръща подаръка не само в нестандартна изненада, удобна за поднасяне, но е и практичен аксесоар, който ще бъде от полза и след като вкуснотиите свършат. Гурме подаръкът Плезир е подходящ интересен и вкусен подарък за всеки повод - малък или голям. 

Размер
Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание*:

Плътна текстилна чанта, размери: 35 х 27 см., Белгия
Червено вино Селвамара Негроамаро Саленто, 0,75 л., Италия
Шоколадови трюфели, 200 гр., Швеция
Деликатесен патешки дроб, 180 гр., Франция
Салца от трюфели, 80 гр., Италия
Гурме кафе, 250 гр., Германия
Традиционни тоскански кантучиони, 180 гр., Италия 
Гурме ядки в шоколад и бял чай, 60 гр., Испания
Био пастет от орехи, мед и какао, без изкуствени подобрители и оцветители, 230 гр., България
Соленки Таралини с лимон и пипер, 250 гр., Италия
Опаковка с целофан и панделка

*Освен горното съдържание, XL вариант съдържа още:
Порцеланова, бяла купичка Ранкен и лъжичка с нестандартна форма и флорална декорация, размери: купичка: 7 х 2 см., лъжичка: 6,5 х 2,5 см., RÄDER, Германия

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. Ако предпочитате да добавим по-висок клас вино или още артикули към тази подаръчна кошница, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

ПК00525

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)