Подаръчна кутия Добро начало

Подаръчна кутия Добро начало

102,00 лв.
1-5 дни

Подарете преживяване на всеки любител на кулинарното изкуство, а защо не и на начинаещите, които тепътва откриват и усъвършенстват готварските си умения. Невероятната класическа паста с ароматни италиански подправки е в основата на готварските вдъхновения. С дървената мерителна доза може да се отмери точното количество, подходящо за една порция. А след като сварите спагетите ал денте и добавите подправките, са нужни само няколко капки тоскански зехтин, за да имате завършен шедьовър за хапване. Италианската разядка от артишок придава изиксан вкус на предястията, а луксозният шоколад за готвене и пиене може да стане любима съставка не само за сладкишите. Какво е добро начало на гурме изживяване без чаша вино? И, разбира се, няма шеф без подходяща престилка! Нашата е модерна и оригинална в цвят деним, с удобно джобче и регулираща се връзка. Всичко е аранжирано в подаръчна кутия с панделка - готова да зарадва своя получател, без значение дали ще я поднесете лично, или ще бъде доставена с куриер.

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание*:
Подаръчна кутия от картон, размер: 34 х 28 х 9 см., Италия
Червено вино Кюве Фемили традишън, ВИ Вила Мелник, 0,75 л., България
Сет италианска паста - спагети, подправки и дървена лъжица с дозаторни отделения за порции, 500 гр., Италия
Натурален зехтин в стъклена бутилка, 0,10 л., Тоскана, Италия
Луксозен шоколад за пиене и готвене, 200 гр., Испания
Тосканска разядка с артишок, 180 гр., Рафаели, Италия
Шоколадови пурички, 65 гр., Италия
Текстилна кухненска престилка Джийнс, с модерен дизайн, изработена от плат деним с удобен голям джоб отпред, с възможност за регулиране на връзката за врата. Размер: 77 х 68 см., Нидерландия

* При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен по цена и качество. Ако предпочитате да добавим по-висок клас вино и още подходящи продукти към тази кутия може да се свържете с нас по телефон или по електронната поща.

** Подаръчната кошница съдържа качествен продукт, българско производство. С този избор подкрепяте малкия бизнес в България.

ПК00530

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)