Подаръчна кутия с оранжево вино

Подаръчна кутия с оранжево вино

137,00 лв.

Направете изненада и подарете не само вкусна, но и тренди подаръчна кутия! Перфектният избор за почитателите на вината и на тези, които ще оценят последните тенденции във винарството и кулинарията. Основен и оригинален акцент в подаръка е интересно и лимитирано българско оранжево вино. Виното е произведено по технологията на червеното вино, но е използван Совиньон Блан. И ако при традиционното производство на бяло вино люспите на гроздето се премахват, то при оранжевото те се оставят да ферментират заедно с гроздовия сок. Резултатът е наситен цвят, свеж вкус, завидна дълбочина и богатство на ароматите. Освен атрактивното по цвят и вкус вино, подаръчната кутия съдържа деликатесен френски патешки дроб с подбравки, разнообразие от шоколадови изкушения и смокинови наслади. Толкова стилна и асемблирана с вкус, тази кутия с изкушения за небцето е еднакво подходяща за личен и за корпоративен подарък, за юбилей, годишнина и други важни поводи и празнични събития. Бъдете сигурни в успеха на подаръка.

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание*:

Подаръчна кутия от картон с релефна повърхност, размер: 34 x 28 x 9 см., Италия 
Оранжево вино Совиньон Блан и Керацуда, 0,75 л., България
Деликатесен патешки дроб с подправки, 180 гр., Франция
Сладки кантучини 150 гр., Италия 
Шоколадови бонбони Кафарел, 165 гр., Италия 
Шоколадови бонбони Фереро Роше, 100 гр., Италия
Шоколадови арки, 75 гр., ЕС 
Сладко от смокини с орехи по домашна рецепта, 250 гр., България 
Бонбони дропс с кафе, 50 гр., Кавендиш и Харви, Германия
Печени ядки, 150 гр.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. Ако предпочитате да добавим още подходящ и продукти към тази кутия може да се свържете с нас по телефон или по електронната поща.

** Подаръчната кошница съдържа качествени продукти, българско производство. С този избор подкрепяте малкия бизнес в България.

ПК00535

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)