Подаръчна кутия Весел празник

Подаръчна кутия Весел празник

103,00 лв.
Доставка: от 3 до 5 дни

Универсалният подарък Весел празник събира в една кутия много емоции и вкусове. Създадохме един интелигентен и вкусен подарък - истинско приятно изживяване, което може да поднесете за всеки повод и на всеки получател. Червено вино от най-известния винен регион в Североизточна Италия - Валполичела. Към него, с пожелание за много поводи за наздравици, е подаръчното издание подбрани грузински тостове с прекрасно чувство за хумор. Соленки със сирена, маслинова разядка от Тоскана и ядки са част от вкусната компания на виното. И за да има баланс - разнообразие от италиански шоколадови изкушения. Красиво опакована с избрани наслади за небцето и чудесна книга за подарък, тази кутия е лесен и бърз избор, смислена идея за подарък - личен или фирмен. Важно! Цветът на хартията за опаковка може да се променя в зависимост от повода. Можем да предложим още брандиране с лого, поздравителна картичка, съответстваща на повода и допълнения към артикулите в нея. (не са вкл.)

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание:

Кутия с опаковка, размер: 30,5 х 24 х 12 см., Италия
Червено вино Поезие Валполичела, 0.750 л., Италия
Маслинова разядка за брускети, 180 гр., Рафаели, Италия
Соленки със сирене Гауда, 67,5 гр., Нидерландия
Печени ядки 150 гр., Германия
Течен шоколадов крем Кафарел 200 гр., Италия
Шоколадови пралини, Хамлет, 100 гр., Италия
Ядки в шоколад, 150 гр., Германия
Подаръчно издание Подбрани тостове, твърди корици, ИК Дамян Яков - събрани грузински тостове за празнична наздравица с чудесно чувство за хумор.

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. Ако предпочитате да добавим още артикули към тази кутия или да заменим виното с по-висок клас, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

** Подаръчната кошница съдържа качествен продукт, българско производство. С този избор подкрепяте малкия бизнес в България.

ПК00559

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)