Подарък Български ухания

Подарък Български ухания

135,00 лв.

Този ароматен подарък грабва окото още с красивата си опаковка. Дървената кутия с подвижен капак е не просто стилна и луксозна опаковка, а удобен и практичен съд за съхранение на вещи, бижута и други. В нея сме аранжирали емоционални подаръци, носещи духа, аромата и спомени за България. Едно от най-популярните и ценни за ароматерапията, медицината и козметиката масла - натуралното етерично масло от органична лавандула в дървен тубус ще разкрие неповторимия си аромат и безценни ползи за здравето. Бялото арома цвете за пасивна дифузия е идеалният начин да се наслаждаваш ежедневно на всеки любим аромат. Сушеният лавандулов цвят разпръсква ухание от ръчно бродирана възглавничка - натурален ароматизатор, който ще освежи шкафа в офиса, колата, гардероба с дрехи. Спомен за вкус и аромат от България е и билковият чай от цветчета на натурална лайкa, придружен от информация за ползи и употреба на английски език. Голямата изненада в тази уханна селекция е термалната вода с екстракт от липа - 100% биосертифицирана грижа за интвнзивна хидратация на кожата. Кутията, пълна с натурални български ухания е идеалният подарък за чужденци и гости на страната ни и оригинален ароматен дар за различни поводи и събития. Подаръчната кутия съдържа качествени продукти, българско производство. С този избор подкрепяте малкия и среден бизнес в България  

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание*:

Луксозна кутия от дърво с капак, размер: 21 х 11 х 17 см.
Натурално, органично лавандулово масло в дървен тубус 10 мл., Мартина, България
Ароматна торбичка с ръчна бродерия и сушен лавандулов цвят, размер: 20 х 10 х 4 см., Мартина, България
Термална вода Липа със 100% био сертифициран екстракт от липа, 50 мл., Екомаат, България
Бяло гипсово цвете за пасивна дифузия, размер: 7,5 х 4 см., България
Ароматен билков чай в текстилна торбичка, 50 гр., България

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. Ако предпочитате да добавим още артикули към тази кутия, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

** Подаръчната кутия съдържа качествени продукти, българско производство. С този избор подкрепяте малкия бизнес в България.

ПК00595

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)