Подаръчна кошница със символичен подарък

Подаръчна кошница със символичен подарък

170,00 лв.

Ако искате да поднесете изненада, която да е едновременно вкусна, специална и да има подарък, който да носи положителна символика и да остане за спомен - препоръчваме тази нова подаръчна кошница в празничните нюанси на златното и сребърното. Комбинирали сме качествено червено вино за наздравица с два вида соленки със сирена, гурме деликатеси от патица и салца от летен трюфел. Получателите ще се насладят на няколко вида шоколадови бонбони и ядки в шоколад, с които ще подсладим деня им. Стилната аранжировка е завършена с керамична статуетка сова.  Тя е архитипен символ на мъдростта и познанието, и знае тайни недостъпни за другите. На совата често е приписвана ролята на пазителка на подземните богатства, съкровища и билки. Смята се, че совата помага на притежателя си да надниква в бъдещето и да вижда онова, което е скрито за очите на другите. Според Фън Шуй, совата създава около себе си защитно поле, което привлича благополучието и помага на човек да се развива в правилната за него посока. Древните индианци са вплитали в косите си пера от сова, за да ги пазят от неприятели и зли духове. Несъмнено това е статуетка-талисман за успех, която ще носи развитие, проницателност и просветление на всеки, който я притежава. Кошницата с гурме деликатеси и материален подарък е подходящ корпоративен жест към колеги, служители, партньори. Универсалността й я прави чудесен избор за всеки специален повод и за жени, и за мъже получатели. 

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание*:

Кошница от метал с текстил и метални дръжки, 30 х 20 х 12 см., Белгия
Бутиково червено вино Катаржина, Мерло и Сира, 0,75 л., България
Салца от бял летен трюфел, 80 гр., Италия
Деликатесен пастет от патица, 160 гр., България
Фино месо от патица в буркан, 190 гр., България
Соленки със сирене Гауда - 2 вида, 2 бр., 67.5 гр., Нидерландия
Италианска селекция шоколадови бонбони, 160 гр., Caffarel, Италия
Шоколадови бонбони Хамлет, 100 гр., Белгия
Шоколадови бонбони Линдт Линдор, 5 бр., Италия
Трюфел бадеми, 90 гр., Aiello, Италия
Гурме ядки с шоколад и черен чай, 60 гр., Испания
Подарък с положителна символика - керамична фигура Сова, 11 х 6 х 12 см., Германия

* При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. Ако искате да добавим картичка с вашите пожелания към този подарък или да заменим виното с по-висок клас, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

** Подаръчната кошница съдържа качествени продукти, българско производство. С този избор подкрепяте малкия и среден бизнес в България.

ПК00574

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)