Гурме кошница с деликатеси и вино

Гурме кошница с деликатеси и вино

188,00 лв.

Подаръчните кошници на kordella.bg се отличават не само със стилна аранжировка, но и с качеството и вкуса на асемблираните в тях продукти. Ще се убедите в това и с тази богата на вкусове кошница с гурме деликатеси и сладки изкушения, в която всеки подарък е избран заради изискания си вкус. В центъра на вниманието е специално приготвения патешкия дроб Foie Gras (Фоа Гра). Той отдавна вече не е просто популярен деликатес от френската кухня. Превърнал се е в гастрономически разкош за всеки кулинар по света. Придружават го сладко от смокини по домашна рецепта и сушени плодове. Виното в кошницата също е идеалната компания за деликатния му вкус - червено, отлежало в дъбови бъчви, ествествено сладко, десертно вино от България. Салцата от бял, италиански, летен трюфел е още едно от хедонистичните преживявания в този подарък. И когато говорим за вкусови удоволствия, няма как да не споменем и шоколада. Шоколадът с печени бадеми и плодове от черница, карамелизиираните бадеми и шоколадовите бонбони с лешников крем и тъмен шоколад са наслада за ценители. Освен тях в този изкусителен подарък впечатлява ръчно приготвеният италиански сладкиш Loison с лешници и солен карамел. Вълнуващ подарък, подходящ за всеки повод.

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание*:

Ратанова кошница с текстил, размер: 30 х 28 х 32 см., Германия
Сладко вино Вила Мелник, 0,375 л., България
Деликатесен патешки дроб Foie Gras, 180 гр., Франция
Салца от бял летен трюфел Рафаели, 90 гр., Италия
Безглутенов веган крекер с микс семена, 80 гр., България
Бонбони с тъмен шоколад и лешников крем Caffarel Cremino, 165 гр., Италия
Сладко от смокини с лешници по домашна рецепта, 250 гр., България
Маслен сладкиш с лешници и шоколад, 200 гр., Loison, Италия
Шоколад с печени бадеми и плодове от черница 70 гр., България
Карамелизирани бадеми с мед и канела, 100 гр., Aiello, Италия
Сушени плодове, 150 гр., Германия

*Ако предпочитате да добавите още продукти в тази подаръчна кошница, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща. При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество.

** Подаръчната кошница съдържа качествени продукти, българско производство. С този избор подкрепяте малкия бизнес в България.

ПК00597

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)