Подаръчна кутия Чар и аромат

Подаръчна кутия Чар и аромат

160,00 лв.

Стилна подаръчна кутия с уникални, качествени продукти, произведени в България. Ароматен и очарователен жест на внимание към всеки, който би оценил качеството на българските 100% натурални био сертифицирани етерични масла и козметика, и на всеки, който иска да отнесе със себе си уханен спомен от България. Съдържа едно от най-популярните и ценни за медицината и козметиката масла - натуралното етерично масло от българска роза (Rosa Damascena), известно като кралицата на красотата измежду всички етерични масла. То ще разкрие неповторимия си аромат и безценни ползи за здравето като прекрасно средство за поддържане на кожата. Истинска наслада е хидратиращата и предпазваща кожата флорална вода, произведена от свежи цветове на българска маслодайна роза (Rosa Damascena) чрез иновативна технология. Добавили сме и етерично масло от бял бор (Pinus Sylvetsris) за антистрес аромотерапия. То ще ви очарова с приятния си, смолист аромат с лек мускусен оттенък като капнете от него върху бялото арома цвете за пасивна дифузия. Нежното гипсово цвете е красив и практичен начин да се наслаждавате ежедневно на всеки любим аромат. Подаръчната кутия с ароматното трио е идеален подарък за чужденци и гости на страната ни, оригинален ароматен дар за различни поводи и събития.

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

*Съдържание:

Подаръчна кутия с капак, размер: 34,5 х 9 х 7 см., България
Етерично масло Роза (Rosa Damascena), 100% био сертифицирано, 10% разтвор в био жожоба, 10 мл., Екомаат, България
Флорална вода Роза 100% био сертифицирана, 100 мл., Екомаат, България
Гипсово цвете за пасивна дифузия, размер: 7 см., България
Био етерично масло Бял бор (Pinus Sylvestris), 10 мл., България

*По ваше желание можем да заменим натуралното етерично масло от българска роза с друг вид масло за по-бюджетен подарък. При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. Ако предпочитате да добавим още артикули към тази кутия, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

** Подаръчната кутия съдържа качествени продукти, българско производство. С този избор подкрепяте малкия и среден бизнес в България.

ПК00598

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)