Коледна кошница Зимна приказка

Коледна кошница Зимна приказка


167,00 лв.

Стилно аранжирана коледна кошница със създаваща зимно настроение декорация, италианско пенливо вино, разнообразни сладки изкушения и ядки, гурме кафе и коледни украса. В центъра на вниманието е заскрежената сова - специален подарък с положителна символика, която заедно с елховите клонки и звънчетата ще стане част от празничната декорация на дома. Тя е символ на мъдрост и познание. На совата често е приписвана ролята на пазителка на подземните богатства, съкровища и билки. Смята се, че совата помага на притежателя си да надниква в бъдещето и да вижда онова, което е скрито за очите на другите. Според Фън Шуй, совата създава около себе си защитно поле, което привлича благополучието и помага на човек да се развива в правилната за него посока. Несъмнено това е статуетка-талисман за успех, която ще носи развитие, проницателност и просветление на всеки, който я притежава. Солидният дървен кош, декориран с елен, ще остане като част от интериора дълго след разопаковането, дори когато всички вкусни неща в него свършат. Дали като фирмен подарък за колеги, клиенти и партньори или като изкусителен коледен подарък за близки и приятели, може да сте убедени в успеха на тази красиво подредена подаръчна кошница с изненадващи вкусове. Подсетете ни да добавим и подходяща картичка с вашите пожелания. 

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

*Съдържание:

Правоъгълен съд от дърво с две изрязани дръжки и декорация елен, размер: 30 x 20 x 16 cм., Германия
Пенливо вино Просеко, Монтелвини 0.75 л., Италия
Печени ядки в метална кутия, България
Коледно гурме кафе, 250 гр., Германия
Фини фъстъчени бисквити, 75 гр., Нидерлания
Шоколадови бисквитки, 75 гр., Нидерландия
Трюфели с карамел, портокал или боровинки, Ла Пралини, 200 гр., Швеция
Шоколадови Бонбони Кремино, Вергани, 220 гр., Италия
Течен шоколад, мляко и лешник, Кафарел, 200 гр., Италия
Плодове в шоколад , 150 гр. Германия
Елхови клончета, декорация, 20 см, Германия
Гирлянд с метални камбанки, 25 см, Германия
Декоративна статуетка заскрежена сова, керамика, 13,5 см, Белгия

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. Ако предпочитате да добавим още артикули и картичка към тази кошница или да заменим виното с по-висок клас, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, са илюстративни и не са част от артикула, освен, ако не са изрично упоменати в съдържанието.

ПК00605

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)