Коледна кутия Празнични моменти

Коледна кутия Празнични моменти

127,00 лв.
Доставка: от 3 до 5 дни

Идеален подарък за празничния сезон за тези хора, които са наистина специални за вас. Стилната подаръчна кутия съдържа всичко необходимо за весел празник - качествено българско червено вино от бутикова изба, изненадващи шоколадови изкушения, гурме ядки и хрупкави сладки. Добавили сме и не един, а цели три стилни подаръка - празнична свещ, сребристо еленче от порцелан за коледната декорация и нова топка от ръчно духано стъкло за елхата, за да спазите общоприетата традиция. Без притеснения, дори и да сте се сетили в последния момент, подаръкът ще бъде готов за вас, само помислете за посланието, което ще го придружава и го поръчайте. Компактен и удобен за изпращане по куриер, с празнично декорирана кутия и панделка, изработен с внимание към детайла и във впечатляваща комбинация от цветове. Подаръкът е подходящ за корпоративен коледен жест към клиенти и партньори, за фирмен дар за служители и дистрибутори, а също и като личен подарък. Артикулите в него са подходящи за споделяне с екип. Изпратете го като комплимент и покажете внимание към всеки важен за вас човек. Подсетете ни да добавим подходяща картичка с вашите празнични пожелания.

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание:

Луксозна подаръчна кутия от картон, размер:  34 х 28 х 9 см., Италия
Червено вино Сира, 24/42 Естейт, 0,75 л., България
Печени ядки 150 гр, Германия
Сушени плодове, 50 гр., България
Гурме ядки с марокански чай, кокос и джинджифил, 60 гр., Испания
Хрупкави крекери с фъстъци, 75 гр., Нидерлания
Трюфел бадеми в метална кутия, 100 гр., Германия
Свещ коледна топка, 8 см, Словения
Pелефна коледна топка за елха, ръчна изработка от стъкло, размер: Ф 8 см., J-line, Белгия
Порцеланова фигурка сребърно еленче, 6,5 х 3 х 10,5 см, Fink Living, Германия
Коледна декорация, Италия

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. Ако предпочитате да добавим още артикули към тази кутия или да заменим виното с по-висок клас, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

** Подаръчната кутия съдържа качествени продукти, българско производство. С този избор подкрепяте малкия бизнес в България.

ПК00606

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)