Подаръчна кутия с Оранжево вино

Подаръчна кутия с Оранжево вино

142,00 лв.

Направете вълнуваща изненада и подарете не само вкусна, но и тренди подаръчна кутия! Перфектният избор за почитателите на вината и на тези, които ще оценят последните тенденции във винарството и кулинарията. Основен и оригинален акцент в подаръка е интересно и лимитирано българско оранжево вино. Виното е произведено по технологията на червеното вино, но е използван Совиньон Блан. И ако при традиционното производство на бяло вино люспите на гроздето се премахват, то при оранжевото те се оставят да ферментират заедно с гроздовия сок. Резултатът е наситен цвят, свеж вкус, завидна дълбочина и богатство на ароматите. Освен атрактивното по цвят и вкус вино, подаръчната кутия съдържа деликатесен френски патешки дроб foie gras и хрупкави крекери към него, два вида ядки и разнообразие от шоколадови изкушения. Толкова стилна и асемблирана с вкус, тази кутия с изкушения за небцето е еднакво подходяща за личен и за корпоративен подарък, за юбилей, годишнина и други важни поводи и празнични събития. Бъдете сигурни в успеха на подаръка.

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание:

Оранжево вино Совиньон Блан и Керацуда, 0,75 л., България
Деликатесен патешки дроб foie gras, 180 гр., Франция
Хрупкави крекери с пипер, 75 гр., Нидерлания
Печени ядки, 150 гр., България
Печени ядки в метална кутия, 150 гр, България
Шоколадови бонбони Кремино с лешников крем и тирамису, 150 гр., Ла Суиса, Италия
Горещ шоколад в метална кутия (веган), 130 гр., Белгия
Млeчен шоколад с карамел, 100 гр., Ла Суиса, Италия
Ръчно правени шоколадови трюфели с портокал, България

*Ако искате да добавим коледна или друга декорация към подаръка, поздравителна картичка или друг наш артикул, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща. При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. 

** Подаръчната кутия съдържа качествени продукти, българско производство. С този избор подкрепяте малкия бизнес в България.

ПК00615

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)