Подарък Любов от пръв поглед

Подарък Любов от пръв поглед

97,00 лв.

Оригиналната подаръчна кутия в червено е впечатляващ подарък не само заради интересната си форма. Тя крие вълнуващи шоколадови изненади, зареждащи с ендорфини, опияняващи мехурчета и нежен аромат за романтична атмосфера. Италианското пенливо и свежо просеко е напитка, подходяща за всякакви празнични случаи. Към него сме добавили шоколадови цветя - рози от Доломитите, ягоди в бял шоколад и още едно предизвикателство за вкуса - тъмен шоколад Линдт с черешов пълнеж и пикантна нотка. Божествените им вкусове ще разтопят всеки любител на шоколада. Още много наслада има в ядките с шоколадова обвивка и италианските лешникови джандуйоти. С цветният аромат на парфюма за стая сме помислили и за приятната атмосфера, в която удоволствието от подаръка ще е още по-голямо. Без значение е дали искате да зарадвате половинката си за Деня на влюбените или търсите оригинален подарък за годишнина, рожден или имен ден, а защо не и без повод - подарете щастие и обич. 

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание*:

Подаръчна кутия картон с текстилни дръжки, размер: 245 х 245 х 150 (285) см., Италия
Просеко Ruggeri Argeo, 0,75 л., Италия
Ягоди в шоколад, Патисуис, Турция
Шоколадовa бонбониera Рози от Доломитите, три вида шоколад асорти, 150 гр., Loacker, Италия
Шоколад череша и чили, 70% какао, 150 гр., Швейцария
Шоколадови бонбони La Suissa с лешников крем, 130 гр., Италия
Ароматизатор спрей за стая с нежен и свеж аромат Котон Силвър, 50 мл., J-line, Белгия

*Ако предпочитате да заменим бутилката с просеко от по-висок клас или да добавим артикули към тази подаръчна кутия, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

**При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. Ако предпочитате да добавим по-висок клас вино или още артикули към тази подаръчна кошница, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

ПК00619

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)