Подарък Любов и вино

Подарък Любов и вино

97,00 лв.

Оригиналната подаръчна кутия в червено е впечатляващ подарък не само заради интересната си форма. Тя крие вълнуващи и разнообразни сладки изненади и качествено червено вино - добро начало за романтична атмосфера. Червеното италианско вино е подходяща за сезона напитка от Sallier de la Tour - имение на северозападния бряг на Сицилия, стопанисвано от осмо поколение винопроизводители, които поддържат качеството и високият стандрт още от самото създаване. Към този вълнуващ рецепторите еликсир виното сме добавили хрупкави крекери с домат и няколко сладки изкушения. Интересен италиански домашен сладкиш с шоколад и ядки, екстравагантни ягоди в тъмен шоколад и още едно предизвикателство за вкуса - тъмен шоколад Линдт с черешов пълнеж и пикантна нотка. Нестандартните им вкусове са провокация за небцето и ще разтопят всеки любител на шоколада. Още много наслада има и в италианските лешникови джандуйоти. Без значение е дали искате да зарадвате половинката си за Деня на влюбените или търсите оригинален подарък за годишнина, рожден или имен ден, а защо не и без повод - подарете щастие и обич. 

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание*:

Подаръчна кутия, размер: 245 х 245 х 150 (285) см., Италия
Червено виноСалиер де ла Тур Сира, 0.75 л., Италия
Ягоди в  тъмен шоколад, Патисуис, Турция
Сладкиш с лешници и какао, 200 гр.,Loison, Италия
Шоколад череша и чили, 70% какао, 150 гр., Швейцария
Шоколадови бонбони Vergani с лешников крем, 130 гр., Италия
Бурканче течен карамел, 100 гр., Франция
Хрупкави крекери с домати, 67 гр., Нидерландия

*Ако предпочитате да заменим бутилката с просеко от по-висок клас или да добавим артикули към тази подаръчна кутия, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

**При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. Ако предпочитате да добавим по-висок клас вино или още артикули към тази подаръчна кошница, може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

ПК00620

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)