Подарък Кафе аромат

Подарък Кафе аромат


130,00 лв.

Забавете времето, направете приятна, ароматна пауза с чаша гурме кафе и добавете към него сладки приказки, и сладки удоволствия - италиански шоколадови сладки, ядки в бял чай и шоколад, бонбони от бял шоколад и лешников крем. В луксозната подаръчна кутия сме добавили натурални канелени пръчици. Канелата в кафето прибавя невероятен аромат и прави удоволствието още по-голямо. Кафето може да съхранявате в красивата метална кутия със специално херметично затваряне за свежест и запазване на аромата.  Удобната и стилна чаша ще се превърне във вашата любима, за да ви напомня всеки ден че, "кафето е напитка, на която винаги може да разчитате, то ви кара да изгрявате и греете сутрин, и да блестите през деня." За финал в кутията ще откриете оригинален кибрит с дълги клечки и мотивиращи надписи - за празнично настроение, за послание на подаръка, за светлина и уют. Белите цветове и нежните декорации са пожелание за хармония и баланс в напрегнатото ежедневие. Прекрасен подарък за любител на кафето и за повече енергия във всекидневието. 

Количество
Няма достатъчно продукти в наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание*:

Луксозна подаръчна кутия от картон 24,5 х 24,5 х 18 см, Италия
Порцеланова чаша Ива с дръжка 350 мл., размер: 10 х 10 х 9,5 см., Германия
Метална кутия за кафе Ива 16,5 х 10,3 см., 250 гр., Германия
Ароматно гурме кафе 250 гр., Германия
Био сладки с шоколад, 400 гр., Италия
Гурме ядки с марокански чай, кокос и джинджифил, 60 гр., Испания
Шоколадови бонбони La Suissa с лешников крем, 130 гр., Италия
Натурални канелени пръчици 
Кутия кибрит с дълги клечки и мотивиращи надписи, 10 см, България

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. Ако предпочитате да добавим още артикули към този подарък може да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

*Всички аксесоари, допълнения или декоративни предмети, показани на снимките на продукта, са илюстративни и не са част от артикула.

ПК00621

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)