Подаръчна кутия България

Подаръчна кутия България

150,00 лв.

Идеалният подарък за празнично посрещане на всеки гост и чужденец. Жест на внимание, чрез който всеки получател ще усети и запази за спомен вкуса на българското гостоприемство. Красиво и стилно аранжираната кутия, която може да бъде подарък и за всеки български празник, включва само продукти, произведени в България. Наздравица с бутиково червено вино в отличната компания на деликатесен патешки дроб с подправки и първокласен занаятчийски кашкавал от краве мляко с трюфел. Здраве от природата с насипен чай от органични билки и подаръчен сет от два вида домашно сладко от смокини. Специален подарък са и трите вида премиум шоколад с цветовете на българския трибагреник на опаковките, а QR кодът върху тях ще ви отведе на музикално пътешествие с българска музика и прекрасния глас на Деси Добрева. Добавили сме символични и типични български подаръци за декорация: ръчно изработен дървен съд за подправки и метален чан. Всяка кутия е в подаръчна опаковка, важен детайл за завършеността и стила на подаръка. 

Подаръчната кутия с включените в нея български продукти е част от инициативата на kordella.bg за подкрепа на малкия бизнес в България.

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание:

Еко кутия с подаръчна опаковка, размер 30,5 х 24 х 8 см.
Червено бутиково вино Ла Парцел Каберне совиньон, мерло и сира, Катаржина, 0,75 , България
Деликатесен патешки дроб, 125 гр, България
Занаятчийски кашкавал с трюфел, 200 гр, България
Насипен чай от органични билки, България
Домашно сладко от смокини и сладко от зелени смокини, 2 х 115 гр., Figgo, България
Тъмен шоколад със сушени череши, 60 гр., България
Млечен шоколад със сусамено семе, 60 гр., България
Бял шоколад с черен бъз, 60 гр., България
Ръчно изработен дървен съд за подправки, България
Метален чан, 7 х 6 см, България

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. Ако предпочитате да добавим още артикули към тази кутия или да заменим виното с по-висок клас, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

** Подаръчната кутия съдържа качествени продукти, българско производство. С този избор подкрепяте малкия бизнес в България.

ПК00623

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)