Подарък Фика - винаги добра идея

Подарък Фика - винаги добра идея

112,00 лв.

Чудите се какво е фика ("Fika")? В конкретния случай това е нашата чудесна и стилна подаръчна кутия, която всеки любител на кафето би оценил. Но всъщност фика е шведската традиция за пиене на кафе, очарователният начин, по който цяла една нация се наслаждава на кафето със сладки в приятна компания. Тя е и ритуал на презареждане, ободряване, изграждане на позитивна околна среда, забавяне на темпото. Подаръкът, вдъхновен от този уютен скандинавски обичай, съдържа ароматно гурме кафе, зрънца кафе в млечен шоколад, италиански тирамису кремини и превъзходен шоколад с печени бадеми и черници. Пръчиците натурална канела са за разкош. Важен елемент от подаръка са двете страхотни чаши Ярл - с две допълващи се релефни декорации. Сдържаният и семпъл дизайн в скандинавски стил и оригиналната форма на чашата я правят различна и специална. Чаша за викинги, чийто дизайн е инспириран от историите за викингските вождове. Името на чашата Ярл произлиза от името, с което са наричали благородниците, скандинавската аристокрация, най-знатната от социалните им класи, висшия ешелон във викингското общество. Изберете подходящо послание и изпратете подаръка на някой, който заслужава специално отношение - приятели, колеги, служители, партньори... 

Размер: 29 х 29 х 10 см.

Цвят: черно и медно

Количество
В наличност

  Качество от kordella.bg

Всички артикули преминават през внимателна проверка преди да бъдат изпратени до вас.

  Бърза доставка с куриер

Ще се свържем с вас, за да изберем най-подходящия начин за доставка.

Съдържание:

Подаръчна кутия от картон с релефна повърхност, размер: 29 x 29 x 10 см., Италия
Ароматно гурме кафе, 250 гр., Германия
Зрънца кафе в млечен шоколад, 100 гр., Германия
Шоколадови бонбони Тирамису Кремино, 100 гр., La Suissa, Италия
Органик шоколад с печени бадеми и черници, 70 гр., Benjamisimo, България
Канелени пръчици
Чаша мъг Ярл 2 бр., вместимост: 0,5 л., Cafe Cult, Германия

*При изчерпване на количествата на някой от артикулите, kordella.bg си запазва правото да замени липсващ продукт с друг, равностоен като цена и качество. Ако предпочитате да добавим още артикули към тази кутия, можете да се свържете с нас по телефон или на електронна поща.

** Подаръчната кутия съдържа качествени продукти, българско производство. С този избор подкрепяте малкия бизнес в България.

ПК00632

Още идеи в тази категория

(Изберете от още 16 продукта в същата категория)