Албум за снимки Коркс

Албум за снимки Коркс

20,00 лв.

Фотоалбум Коркс с бяла, плътна хартия за поставяне на макс. 200 снимки с размер 10 /15 см., с място за надписване отстрани на снимките и с джоб за CD.

Размер: 22,5 x 22,5 см.

Материал: хартия

Цвят: корк

Количество
В наличност

 

Kordella.bg прилага своята Политика по запазване на Личните данни в съответствие с GDPR.

 

Всяка поръчка направена през електронен магазин kordella.bg се доставя съобразно изискванията на клиента и графика за доставка на куриерската фирма - партньор

Албум за снимки Коркс съхранява най-ценните ви спомени и осигурява достатъчно място за поздравления. Коркът е много актуален материал за изработка на различни предмети и аксесоари, затова с този стилен албум с корици реалистична имитация на корк, ще направите впечатление за вкус и стил, независимо дали го подарявате на близък човек, колега, приятел, роднина. Отлична идея е да го подарите на ценител на виното, с идеята да събира в него винени спомени, пътешествия и дегустации. Може да се свържете с нас, за да ви предложим и професионална подаръчна опаковка, но преди това изберете фотография, съхранила безценен спомен и я добавете към подаръка с посвещение за получателя. А може би и бутилка хубаво вино също ще бъде логично допълнение към подаръка.

АЛБ2342

Други подходящи продукти

(Предлагаме още 16 продукта в същата категория)